Eldkvarn brinner

Inte ens ateister bör inte missa denna gudstjänst.

Read all about it!

Resguide till 50-talet

Vi fick en bok i brevlådan häromdagen. "Reseguide till 50-talet" innehåller restips för alla som gillar nostalgi och nyskapat 50-tal, t.ex. rockabillymusik, veteranmarknader, museer och caféer. Ett uppslag avhandlar Egg & Milk, och linslusen Anna smajlar upp sig på bilderna. Vet inte riktigt när boken kommer ut, men gissar att den finns ute i bokhandeln innan semestrarna drar igång i alla fall.

Bokuppslag om Egg & Milk


Fredagsmusik och firandeIdag fyller Moa 10 år. Det firar vi genom att vara i Skövde, tro det eller ej. Vi har badat på Skövde Arena, i det nybyggda äventyrsbadet. Och det kändes faktiskt superlyxigt. Det var inte mycket folk där, så vi kunde åka i vattenruschbanorna hur mycket vi ville. Utan köer. Alla mina döttrar och jag hade megakul.

Nu ska vi äta födelsesdagsmiddag. Jag har lyssnat på John Mayer för att ladda...

Fathers, be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers, be good to your daughters too

FredagsmusikJa, mina vänner. Veckan har varit hektiskt minst sagt. Med jobb, jobb, jobb plus inspelning i studion, lite löparträning och vårens första mjukglass. Och imorgon skulle vi egentligen åka till Korsika på en veckas välbehövlig semester. Men icke sa nicke. Nu verkar det som om den isländska vreden från underjorden kommer att sätta stopp för resan. Minst sagt ironiskt, eller hur?

Därför blir veckans musik en annan form av utbrott från ön i väster: 'Ammæli' med Sugarcubes från 1987. När det begav sig kändes Björks röst, musiken och videon grymt alternativ och mystisk. Så känns det inte riktigt idag, men det håller.

Fredagsmusik


Glader Påsker!

Glad Påsk

Fredagsmusik

Min kusin är superhet på Island. Hans band Dikta är etta på singel- och albumlistan. Och det är välförtjänt. Deras låt "Thank You" fastnar som en tejpremsa om man lyssnar på den några gånger...schysst!

RSS 2.0