Snygg PR-kupp

Eric Ramsey mini-CD

Killarna i bandet Eric Ramsey tar god tid på sig. Men å andra sidan är det alltid kvalitet på allt de gör. När de i dagarna kommer ut med en ny mini-cd, som de spelat in under 3-4 år, kanske mer, så släpps skivan i en begränsad upplaga i ett handsytt tygfodral. Att designen är snygg som sjutton ser du här ovanför.

GT-artikeln


Förra helgen lyckades de med dessutom på ett beundransvärt sätt att skapa uppmärksamhet kring bandet. De gjorde det med ett synnerligen slipat PR-trick. En intet ont anande reporter på GT nappade på ett tips från en kille som hade hittat en DVD på spårvagnen med en proffsig musikvideo på. "Någon måste ju sakna den?" säger killen i artikeln och så finns det en länk till videon i slutet av artikeln.

Youtube-sidan med den anonyma videon fick 8000 besök på två dagar och spekulationerna gick vilda om vilket bandet är i videon. En väldigt snygg "budgetvideo" måste tilläggas. Låten heter "Birth Intensity":


Kommentarer
Postat av: Kontaktmannen

Menamen. GT går ju på vad som helst. Kan ge mig fan på att det var deras reportrar som stod utanför BK på Järntorget och skulle dokumentera veganattacken när Tele2 körde sin blacksheepgerilla.

2008-11-14 @ 17:00:12
URL: http://kontaktmannen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0