Året som gått

Instängd hemma med en förkylning från helvetet. Eller rättare sagt. Feber, frossa, kräkningar som har involverat flera av familjens medlemmar i varierande utsträckning. Då har jag haft tid att fundera på året som gått.
 
Och 2012 var ett händelserikt år. Det var resornas år. Först till ett smällkallt Oslo på reklamfilmsinspelning, sedan Egypten med familjen, en annan filminspelning i Barcelona, under sommaren en vecka i underbara Provençe. Så kom hösten med en resa till Great American Beer Festival i Denver, på vägen stoppade vi i Chicago. Därefter en jobbresa till Tokyo, Japan samt Peking och Hang Shou i Kina. Och till sist en julresa till Fuerteventura med släktingarna. För att inte tala om alla mina flygturer till Stockholm för jobbets räkning. Det har blivit så många incheckningsdeskar, säkerhetskontroller och flygplansmåltider att jag inte kan skilja på dem. Och mina stackars stela ben drömmer om bättre benutrymme under 2013.
 
Barnen har vuxit. Vår yngsta började i skolan. Efter några besvärliga inkörningsveckor trivs hon nu bra. Den äldsta har tränat som besatt – balett, ridning och thaiboxning – och börjar bli tonåring. Mellantjejen har gått från en emellanåt trulig och lite osäker tjej till en harmoniskt och positivt energiknippe.
 
The Elliots har spelat live några gånger. I oktober spelade P4 in vår spelning på Parken och sände resultat i december, det ska tydligen sändas mer i början av det nya året. Vi fick med en låt i Vampire Diaries som inte var med på plattan, släppte den och fick massor av views på YouTube. FInlandssvenska regissören Anders Lönnfeldt gjorde en vacker video till Desolate (L´Èntranger) som visades på finska filmfestivaler.
 
Hemma har det inte varit samma tempo. Men jag har målat staket, målare har äntligen målat huset och jag har målat fönster. Med tanke på att det kräver rejält med skrapning och tre strykningar med linoljefärg, så är det inte så illa. Men några fönster är fortfarande omålade. Nästa sommar kör vi igen.
 
Efter tre veckors ledighet och många böcker är jag redo att möta 2013. Mitt nyårslöfte? Mer motion, nyttigare mat och kanske lite mer bloggande. Fast det sistnämnda är nog inget nyårslöfte, snarare en tanke...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0