Vad jag åt i helgen
Vad får man för 5300 spänn nuförtiden egentligen? Det kan jag svara på:
Anklever au torchon med röda bär och aigredoux
Halstrade pilgrimsmusslor med varm sparrismajonnäs och grön sparris
Marulksfilé med kantareller, pancetta, gröna ärtor samt sherryvinägersås
Hängmörad svensk entrecôte med kronärtskocka, rostad morot samt Madeirasås
Selles sur Cher AOP, rödbeta och timjan Livarot AOP med aprikoskompott
Variationer på rabarber med kardemummacrunch och Tahitivaniljglass
Valrhonachokladcreme med marinerade jordgubbar, pistaschnötter och jordgubbssorbet
Fast då var det ju både Anna och jag som käkade avsmakningsmenyn på 28+. Och så ingick ju nio fantastiska årgångsviner också.
Värt varenda krona. Även om det inte var jag som betalade...
Vi rullade hem.
Kommentarer
Trackback