Grammofonskiva på g

The Elliots

Vi har samlats en studio på Hisingen några gånger nu. Jag och resten av männen i bandet som vi kallar The Elliots. För att ta avstamp för något som med största sannolikhet ska bli en "grammofonskiva" som vår producent Charles Storm uttrycker det.

Till min stora glädje består vi av samma uppsättning killar som när vi spelade in förra skivan d.v.s. Fredrik Berggren på stränginstrument, Christian Rosengren på diverse olika instrument, Mathias Flodin på slagverk och så jag på sång. Alltså vi som kallar oss The Elliots. Vi testar oss fram tillsammans med Charlie som kommer med synpunkter, inspiration, idéer och kritik. Och så spelar han bas samtidigt.

Själva processen att blåsa liv i materialet är kul, men också nedslående ibland. Ursprungsidéerna känns visserligen starkare än förra gången, men satta under lupp upplever vi vissa låtar som tunna och lite idéfattiga. Känslan infinner sig inte i rummet när vi spelar dem live. Men det gäller att lita på att vi kommer att återskapa det som vi ursprungligen gillade med demolåtarna och bygga vidare därifrån. Det kan ta ett tag, så det gäller att orka hela vägen.

Vi får se, det är i alla fall kul att vi är igång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0