Telia Kontor vilar bland fiskarnaJag har fått ett paket från Telia. Nyfiket sliter jag upp lådan, det står nämligen på paketet att jag skall få "en försmak av Telia Kontor". Redan här borde jag bli misstänksam, för layouten skriker inte direkt smak och finess. Nej, jag tänker snarare på någon tidig version av clip art...Men, oj! Titta vad som ligger i paketet: Två mazariner! Ahh! "En försmak". Nu fattar jag.

Eller gör jag? Vad menar de egentligen? Smakar Telia Kontor som en inplastat mazarin?

En käck uppmaning att bjuda mina kunder på den ena mazarinen gör inte saken bättre. Tror inte att Telia riktigt har känt in målgruppen här...Men nu till det själva crescendot på denna häpnadsväckande varumärkesupplevelse i min brevlåda.

Vad ser jag genom plasten? Är det inte...? Jomenvisst. Efter en närmare kontroll får jag mina farhågor besannade. Mazarinerna är mögliga. Nu snackar vi branding som gått riktigt snett. En försmak av Telia Kontor med inplastade - mögliga - mazariner!?

Varför inte lika gärna skicka ett avskuret hästhuvud eller två fiskar inslagna i ett blodigt paket? Då hade utskicket definitivt gjort ett starkare inttryck. Och Telia hade haft mig som ny kund. Garanterat.

Tro det eller ej Telia: Mazarinerbjudandet kan jag motstå.

Stilla natt?December månad är som ett stafettlopp av aktiviteter. Det ena avlöser det andra. Luciafiranden, skolavslutningar, dansavslutningar och julfester. Och så lyckades jag klämma in tre spelningar med bandet också...För att inte tala om julshoppingen och alla viktiga jobbmöten som kunderna vill klämma in innan året är slut. Hetsen har varit ovanligt stor denna jul 2011. Så nu pustar jag ut...Mellandagarna ägnar jag åt att var hemma. Städa, läsa, ha barnens kompisar på besök och köpa mig själv en egen julklapp: Ett Sonos trådlöst hi-fi system. Med tindrande ögon har jag packat upp lådorna med prylar som ska göra mig så mycket lyckligare...Nu kan jag streama musik till tre olika rum och styra allt från min dator, iPhone eller iPad. Jag kan välja att lyssna på olika musik i varje rum eller så lyfter jag taket på kåken genom att synka alla anläggningar samtidigt och dra på högsta volym.

Tror jag ska försöka. Vad sägs om den här låten?

The Ellliots dyker upp igen

På onsdag kl 18.00 spelar The Elliots på Sintra.
Gratis inträde, men bjud gärna på auktionen med unika paket innehållande handgjorda verk av Sintras medlemmar.
Pengarna går oavkortat till Läkare utan gränser

På lördag spelar vi förband till Syket i Stadsteaterns foajébar. Öppnar 22:00.
Det bjuds på glögg och pepparkakor samt kanske en och annan överraskning.
The Elliots 23:00
Syket 00:00
Stänger 01:00

Köp biljetter via Stadsteatern: 
http://www.stadsteatern.goteborg.se/pa-scen/-20112012-/konserter/julfest/

Ordinarie pris: 120:- + serviceavgift. Eller 140:- i dörren.
Men vill du gå 2 för 1, så gå med i vår Facebookgrupp och skicka ett meddelande så fixar vi det.

RSS 2.0