Nu är vi på g - med café

Just nu är huset fullt av snickare som kommit hela vägen från Stockholm för att färdigställa vårt nya café på NK. Fattade först igår att det är samma gäng som ligger bakom programmet "Välkommen hem" på TV 3. Jim och Johan står för byggandet. Väldigt sköna killar med passion för sitt jobb.

Deras kollaga, designern Jon Eliasson, har ritat interiören (Samma Jon som även figurerat i Room Service.) Han dyker upp idag för att sätta sin touch på de sista detaljerna. Ska bli kul att se slutresultatet.

Själv har jag handlat ett femtontal lampor på second hand och andra billiga affärer idag. De ska bli en del av inredningen. Det är mindre än en vecka kvar så Anna stressar på högvarv. Vi håller tummarna för att allt kommer att gå vägen inför öppningen på söndag. Det brukar ordna sig.

Stället kommer heta NK American Bakery och efter årskiftet är planen att det ska vara ett bageri och konditori med produktion på plats på NK. Men nu i starten är det först och främst ett café med cupcakes och bagels, samt försäljning av amerikanska matvaror och godis.

Ständig halsbränna, är det ett tecken på magsår? Eller bara kassa matvanor och stress. Måste nog kolla upp det där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0